تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

انفجار در مزارشریف | والی طالبان در ولایت بلخ کشته شد

  • کد خبر: ۱۵۴۰۵۵
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
انفجار در مزارشریف | والی طالبان در ولایت بلخ کشته شد
منابع خبری در ولایت بلخ می‌گویند که محمد داوود مزمل والی طالبان در انفجار امروز در ساختمان استانداری بلخ در شمال افغانستان کشته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبح امروز برخی از ساکنان شهر مزار شریف، مرکز ولایت بلخ از شنیده‌شدن صدای انفجار در این شهر خبر دادند.

در همین حال، منابع به روزنامه اطلاعات روز می‌گویند که انفجاری در صحن دفتر والی طالبان (استانداری) در بلخ رخ داه است.

مسئولان امنیتی طالبان در بلخ تا اکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

منابع موثق تأیید کردند که در دفتر والی طالبان در ولایت بلخ انفجاری رخ داده است.

یک منبع که خواست هویت‌اش فاش نشود، به روزنامه اطلاعات روز گفت که انفجار ناشی از یک حمله‌ی انتحاری بوده است.

آصف وزیری، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بلخ هم کشته‌شدن والی این گروه را پذیرفته است. به‌گفته‌ی او، دو نفر دیگر نیز در این انفجار کشته شده‌اند. هویت این دو نفر روشن نیست.

این نخستین والی طالبان است که پس از حاکمیت این گروه کشته می‌شود.

به‌گفته‌ی منبع، مهاجم انتحاری خودش را به طبقه دوم دفتر والی طالبان در بلخ رسانده و مواد همراهش را انفجار داده است. گفته می‌شود که در این منزل خود والی و کارمندان اداری‌اش حضور داشته‌اند.

پیشتر منابع صحی در بلخ هم تأیید کرده بودند که بیش از ۳۰ زخمی به شفاخانه‌ها انتقال داده شده‌اند.

مسئولیت این حمله را کسی یا گروهی بر عهده نگرفته است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->